EXPERTS IN FINANCE, CAPITAL MARKETS & MANAGEMENT TRAINING
- Opleidingen gefaciliteerd door internationale academici en vakmensen uit de industrie
- Op toplocaties, online, in-company of via coaching en mentoring
- Op maat gemaakt voor Engels, Nederlands, Frans en Duitstaligen

INTERESSE EN WENS JE MEER INFO?
Neem contact met ons op. Neem deel aan onze "Open online evenementen" of vraag om een "One on One" sessieRESIDENTIAL SEMINARS
- Kleine werkgroepen, op maat, ondersteund door onze internationale opleiders en facilitators
- Op toplocaties die leren en teamwerk bevorderen
- Wissel ideeën uit met andere experts en collega's
- Verrijk uw kennis en technieken door de ervaring, toewijding en persoonlijke feedback van onze trainers
ONLINE SUPPORTED LEARNING
- Leer 'Online' met behulp van de nieuwste technologieën
- Debatteer en neem deel zoals in een gewoon klaslokaal
- Maak gebruik van de laatste elektronische content en ons digitaal leerplatform
- Gebruik elektronische whiteboards en brainstormruimten om activiteiten en groepswerk te ondersteunen
- Leer vanuit het comfort van uw eigen huis of kantoorlocatie.
- Opleidingen gefaciliteerd door onze deskundige internationale trainers en facilitators


IN-COMPANY LEARNING (AT YOUR LOCATION OR ONLINE)
- Breng de focus van het management en teams op winstmaximalisatie, kostenoptimalisatie en rendement op eigen vermogen
- Verbeter de interne financiële communicatie tussen managers en de financiële afdeling
- Krijg als team inzicht in de financiële gevolgen van strategische en investeringsbeslissingen
- Gebruik onze facilitators als klankbord om bedrijfslogica, vaardigheden en debat op te bouwen
COACHING AND MENTORING
- Krijg nieuwe inzichten in finance en met een duidelijk gestructureerd leerplan
- Los problemen op, op nieuwe manieren en denkpistes.
- Ontwikkel nieuwe vaardigheden
- Verhoog uw betrokkenheid bij financiële en managementteams
- Leer in uw eigen tempo en bedrijfsvereisten25 YEARS OF TEACHING FINANCE & MANAGEMENT SKILLS
- 25 jaar ervaring in lesgeven aan Internationale Business Schools
- MBA opgeleide docenten en docenten in MBA & MSC-programma's, gespecialiseerd Corporate Finance.
- Finance en Banking professionals tewerk voor retail, investeringsbanken en beurzen
- Experten in “blended learning” en “management facilitation”
Language:  
Nederlands    
English    
Français    
Deutsch

Finance Xplained

Infosessies

Gratis online evenementen...
meer evenementen..

Referenties


AG Insurance, Arcelor Mittal, Argenta NV, Axalta Coating Systems, AXA Belgium, BASF, Banca Monte Paschi, Bank De Groof, Borealis Polymers, Banking Association (Kosovo), Bridgestone Europe, BNP Paribas Fortis, Cofely Fabricom, Bpost Bank, Cytec, DKV Belgium, Electrolux Sweden, Euroclear Bank, European Owens Corning Fiberglas, Europ Assistance, GDF Suez, ENI, EDF Luminus, European Investment Bank-EIB (Luxembourg), ING Bank België, SOLVAY, Wolters Kluwer Financial Services, KBC Bank, IKEA, Ministry of European Integration (Kosovo), Synventive Molding Solutions (Germany), National Bank of Belgium, CBC, Tessenderlo, Baxter International (Austria), Thalys International, CinnaGen (Tehran), SA Bristol- Myers Squibb Belgium NV, Delhaize Corporate Group, BDO Corporate Finance, AW Europe, Bia Overseas - BIA Africa, Belgacom, Wabco, Record Bank, Yara, Deceuninck , Delta Lloyd Life, Elia, Eni Gas & Power, Flanders Investment & Trade, KODAK SA/NV, Bekaert , Belgian nuclear research centre (SCK-CEN), The Royal Bank of Scotland (RBS), ...
meer..
 

OVERZICHT OPLEIDINGEN

Managementprogramma’s per categorie   Managerial FinanceWat je achtergrond ook is, finance is of wordt een essentieel onderdeel van je werk in de onderneming! Waarom?

Topmanagement communiceert jaarlijkse of driemaandelijkse de resultaten, u werkt samen met de financiële afdeling, u bent betrokken bij de budgettering en analyseert of keurt nieuwe projectinvesteringen goed, u bent betrokken bij prijsstelling van de producten of diensten en moet de focus leggen op het beheer van de kosten. U evalueert de prestaties van het verleden, maar op basis van uw doelstelling maakt u een prognose, wat de toekomstige bedrijfseconomische winst bepaald!
Om u de nodige kennis en vaardigheden aan te leren, bieden wij u de volgende opleidingen

- Start met finance voor niet-financiële managers, het geeft jou een volledig overzicht van de financiële activiteiten en ontwikkel de kennis en basisvaardigheden toepasbaar voor elke manager
- Of verwerf een dieper inzicht in de resultaten en de jaarrekening van de onderneming – Je leert aan de hand van de resultaten van een actuele onderneming de werkelijke staat te begrijpen en hoe aan de hand van ratio's de onderneming bij te sturen.
- Leer alles over budgetteren! De opleiding biedt u alle beschikbare technieken, de kennis over de sterken en zwakten van elke techniek, het plannen van een budget en hoe en waar dit budget past in de context van de resultatenrekening.
- Verdiep je in project- en investeringsanalyses (CAPEX): U leert aan de hand van businesscases het evalueren en berekenen van de toegevoegde waarde aan de onderneming van elk project door middel van de NPV, IRR en Payback technieken
- Ontwikkel de kennis om betere kost berekeningen te maken met onze opleiding Cost Accountig for decision making!
- Met de kennis van hoe een financieel dashboard met ratio's te ontwerpen, kan u de onderneming of department beter bijsturen!

Schrijf je in voor:

 


  Corporate FinanceU bent een executive, werkt samen met of u werkt op de financiële afdeling!

In "Finance op corporate niveau", bieden wij u het laatste denken over corporate finance aan, het belang van Finance voor de onderneming, hoe de puzzel in elkaar zit, de te nemen beslissingen en de onderlinge relaties. We leren over de belangrijkste verschillen tussen financiën en boekhouding en dat winst niet noodzakelijk waarde betekent voor de aandeelhouders!

Om jou de laatste technieken aan te leren in Corporate Finance, bieden wij u deze belangrijke leerprogramma's aan:

- Corporate Financial Strategies ” is de “Finance voor non-financial managers” voor executives of finance experts! Het leerprogramma geeft u een diepgaand en helikopterperspectief over de activiteiten en de strategieën.
- Verdiep u in de het bepalen van de waarde van de onderneming met de allerlaatste methoden en technieken en bereken de boekwaarde, de economische waarde, de prijs van de onderneming op de markt of de toekomstige waarde van de onderneming.
- Of focus op één van de belangrijkste componenten van corporate finance en leer de "De kost van het kapitaal" te berekenen. De kost van het kapitaal is aanzien als de benchmark van performantie en wordt onder andere gebruikt in project analyse en de waardebepaling van de onderneming
- Leer hoe de creatie van aandeelhouderswaarde wordt bepaald door middel van Economic Value Added (EVA).
- Krijg inzicht in het consolidatieproces van ondernemingen.
- Of leer het belang en de uitdagingen van treasury management voor "cash management", Treasy management voor financiering en hoe risico's in te schatten en te beperkenSchrijf je in voor:

 


  Capital MarketsIn finance leren we over eigen vermogen en schulden, maar voor de financiële markten zijn dit financiële instrumenten, een ander perspectief!

Ondernemingen moeten de markt betreden voor financiering en beleggers verwachten een rendement. Deze instrumenten hebben marktprijzen die vaak sterk verschillen van de boekwaarde en worden beïnvloed door veel risicofactoren. Om het risico te beperken, worden ze vaak verpakt in fondsen, gebouwd en beheerd door beleggingsdeskundigen.
Om u de vereiste kennis en vaardigheden aan te leren, bieden wij u deze leerprogramma's:

- Leer hoe de financiële markten werken en ontwikkel een inzicht in de verschillende markten, de structuur, de instrumenten en marktfactoren die de prijzen beïnvloeden.
- Krijg inzicht in het beleggingsuniversum, de verschillende soorten en risicoprofielen die beschikbaar zijn en de aard van deze fondsen.
- Of leer hoe fondsen ontworpenen en beheerd worden, hoe beleggingen strategieën worden bepaald ten behoeve van de beleggers. 
-Aangezien posities en portefeuilles bestaan uit financiële instrumenten, ontwikkel de kennis over de acties “Corporate Actions” die ondernemingen nemen om aandeelhouders tevreden te stellen.
- Of voor zij die in de bank- en verzekeringswezen of de beleggingssector werken hoe deze Corporate actions verwerkt worden

Schrijf je in voor:

 


  Essential Management SkillsWaarde creatie en winst zijn van cruciaal belang en is de reden waarom we in business zijn, naast het leveren van een dienst aan de samenleving.

Maar die prestaties kunnen niet worden bereikt zonder de essentiële management- en leiderschapsvaardigheden te bezitten.
Om u de vereiste vaardigheden aan te leren, bieden wij u deze belangrijke leerprogramma's:

- Leer hoe u met "medewerkers" beter kan omgaan, of transformeer uzelf als een "Coach"
- Definieer "Strategie", en leer hoe ze te analyseren, strategische opties te genereren en keuzes te maken voor implementatie.  
- Ontwikkel de de fundamentele begrippen van management!  of leer hoe je projecten beter kan beheren..
- Door de kennis van Enterprise Wide Risk te verwerven kan je het risico van de onderneming beter inschatten en leert men hoe de risico's te beheren, bij te sturen en te mitigeren!Schrijf je in voor: